27 septembrie 2013

 
Când se schimbă anotimpul, pur și simplu nu mai știm cu se ne îmbrăcăm. Privim minute în șir prin dulapul cu haine și parcă garderoba de anul trecut, nu ne mai mulțumește. Dacă ești în această situație sau vrei doar să dai un suflu nou stilului tău vestimentar, târgul „Job&Shop” este soluția pentru tine.

Pe 3 octombrie, Bigcitylife.ro vă invită la prima ediție „Job&Shop”, loc unde vă veți întâlni cu tineri designeri și antreprenori români care își vor prezenta creațiile. Aici, veți putea găsi de la haine, genţi, pantofi, până la accesorii în serii limitate sau unicat și multe altele produse.

Noutatea acestui târg este locul de desfăşurare, deoarece echipa Bigcitylife.ro a ales o zonă de business a Bucureştiului, mai precis Campusul de Business Pipera. Iar, gazda noastră va fi Restaurantul Temps, situat vis-a-vis de staţia de Metrou Pipera.

Dacă lucrezi în zonă sau doar la câteva stații de metrou, te aşteptăm cu drag şi pe tine, pe 3 octombrie, între orele 14.00 şi 20.00, să adaugi o notă de originalitate ţinutelor tale!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu