29 mai 2013Sophie Handbags te invita sambata, 1 iunie la:
 
 
 
Childhood Remember Edition - Dress code: childhood like

De 1 iunie te invitam la o petrecere concept, pentru fashionista copil din tine. In curtea salonului Maison Estetique, str. Cezar Bolliac 52 - zona Piata Alba Iulia, are loc o petrecere ce reuneste zona fashion & beauty, prilej cu care "iscusit. concept vestimentar" lanseaza noua colectie "Copilarie".

Petrecerea este completata de un mini targ cu o selectie atent gandita de expozanti din zona fashion, accesorii, incaltaminte, genti si food. Te asteptam intr-un cadru intim, sa ne relaxam si sa traim experienta de shopping exact asa, ca o experienta de savoare si veselie.

Salonul Maison Estetique va oferi consiliere pentru cele mai bune tehnici si produse ale momentului, totul bine punctat de zona de relaxare bar-lounge unde veti degusta delicioasele cocktailuri surpriza inspirate din perioada copilariei.

Fiecare vizitator va fi intampinat cu un suvenir surpriza ce vorbeste despre atmosfera copilariei, iar aceasta este doar prima dintr-o serie de multe altele, childhood related.

Cea mai frumoasa tinuta care respecta dress code-ul childhood like va fi premiata cu o creatie semnata "iscusit", din noua colectie "Copilarie".

Stay young @ ♥!
Yard Fashion Party - Childhood Remember Edition
 

Un comentariu:

  1. hello bagaholics! i have a latest bags just click this link
    http://www.wholesaledesignerhandbags.com/?hop=flynnmoney

    RăspundețiȘtergere