7 mai 2012

Sophie Handbags te invita duminica, 13 mai la Fashion In the GardenDuminica, 13 mai, intre orele 11:00 si 20:00, va avea loc in renumitul boutique-hotel Carol Parc si pe terasa acestuia targul Fashion in the Garden, un targ dedicat intregii familii, care va oferi invitatilor sai o privire unica asupra tendintelor sezonului cald ce va urma.
Fiind gazduit de catre unul dintre furnizorii Casei Regale a Romaniei, targul ajuns deja la a cincea editie va castiga un plus de valoare si rafinament printr-un parteneriat special cu alti colaboratori de seama si furnizori ai Casei Regale, precum Alexandru Ciucu, Doina Levintza, Kristina Dragomir si altii.
Acestora li se vor alatura, asa cum ne-au obisnuit, peste 50 de tineri designeri  alaturi de designeri consacrati romani, creatori de piese vestimentare unicat si bijuterii handmade, designeri de interior sau maestri ai gusturilor si aromelor si vor fi organizate workshop-uri de beauty si stil in care specialisti precum Sephora, Niran, Keune, Lush si  Butterfly Beauty Center vor dezvalui ultimele trenduri pentru primavara-vara.
 Nu vor lipsi nici unii dintre cei mai cunoscuti bloggeri sau fotografi romani, si chiar un caricaturist, care vor surprinde cele mai inspirate tinute ale invitatilor, in special pe cele care vor fi in ton cu Dress Code-ul evenimentului, si anume pink and white. In armonie cu tema propusa, fiecare participant sau designer expozant va avea in colectia prezentata cel putin o piesa alba sau roz.
Atmosfera de vacanta va fi completata de o gradina cu flori, special amenajata de Belle Fleur pentru a incanta atat fashionistele, parintii, cât si piticii, caci un public special îl vor constitui copiii, pentru care au fost pregatite nenumarate atentii si surprize.
Rasfat Italian pentru papilele gustative! Venchi va asteapta pe terasa Monaco a hotelului Carol Parc cu binecunoscutele lor delicatesele italiene.
Nu in ultimul rand, fiecare invitat se va bucura de o surpriza din partea partenerilor si va avea posibilitatea sa participe la o tombola cu premii.
Parteneri: Sephora, Lulubox, Lush, Niran, Keune, Belle Fleur, Matar, Jessica, Planet Organic, Venchi,  Luxury Magazine, Schlumberger, Butterfly Beauty Center.
Parteneri media: Viva, Europa FM, Luxury Magazine, Joy,  Agentia de Presa Mondena, Kanal D, Ciao.ro, Fashion People, Rumors, Intrefete.ro, Highstreetcardigans.com, mauVErt, manly.ro, Alomoda, highclassmagazine.ro.
Pentru detalii vă stau la dispoziţie:
Andreea Marcuta                                                                                                            Denis Radu
Event Coordinator                                                                                                       Event Coordinator
Tel.: 0749.075.535 / E-mail: andreeamarcuta@gmail.com                                             0761700212/ 0722661994

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu