28 noiembrie 2013

 
De acum puteti achizitiona produsele Sophie si de pe site-ul nostru:
 
 
 
Duminica, 1 decembrie, intre orele 11:00 – 19:00, la In Spayer, Strada Batistei, nr. 24A, fashionistele sunt invitate la o sesiune de shopping fabuloasa.

Sophie Handbags te astepta duminica la In Spayer sa te bucuri alaturi de noi de Colectia Toamna-Iarna 2013/2014

Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair este evenimentul de la care nu trebuie sa lipsesti pentru ca vei avea ...parte de surprize, cadouri si atmosfera de sarbatoare.
In plus, nimeni nu va pleca de la AB FAb fara un minunat cadou Avon Space.
 
JUST COME AND BE FABULOUS!


Atmosfera de vacanta la Roma la a 11-a editie a targului V for Vintage

Weekendul 23-24 noiembrie 2013 a trimis peste 3500 de vizitatori ai targului V for Vintage intr-o Vacanta la Roma, in mijlocul Bucurestiului. O editie de poveste V for Vintage, doua zile in care cultura vintage si designul romanesc au avut epicentrul la Sala Dalles.

Decorul semnat de Steven, Casara si Eclectico Studio ne-a introdus in atmosfera de vacanta, unde i-am avut ca ghizi pe Audrey Hepbun si Gregory Peck.

Editia a 11-a a targului a reunit peste 100 de expozanti atent selectionati. Inspirati de tematica targului, acestia au creat colectii dedicate, inspirate de bella vita.

La etaj a fost amenajata o zona speciala pentru invitatii acestei editii:

Murmur | Andra Andreescu | Aer Wear | 109.

Traseul de vacanta s-a terminat in zona de lounge, unde ne-am intalnim cu totii sa ne bucuram de bella vita si sa savuram bunatati si delicatese pregatite special de Verde Aromat si Chez Maman.

Grazie mille a tutti!

12 noiembrie 2013

Sophie Handbags va invita la
 
 
V for Vintage 11 / Vacanta la Roma / Sala Dalles / 23 & 24 noiembrie
 
V for Vintage, cel mai mare targ de cultura vintage si design romanesc, are loc in weekendul 23-24 noiembrie 2013 la Sala Dalles (Bd. Nicolae Balcescu, nr. 18).
Editia a 11-a a targului V for Vintage se inspira din filmul Roman Holiday (1953) si personajele interpretate de Audrey Hepburn si Gregory Peck. O editie de poveste, in care La Bella Vita capata intensitate.
Organizat de doua ori pe an, V for Vintage aduce impreuna o suta de expozanti in urmatoarele sectiuni: Vintage Autentic,  Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii.  Invitati speciali V for Vintage, zona Molecule F & Friends.
La Vita e Bella imbraca ritmul de Vacanta la Roma si ii inspira pe fiecare din expozantii prezenti sa creeze si sa pregateasca o colectie dedicata, piese unice de  gasit doar in cadrul celor doua zile de targ.
Spatiul are noi dimensiuni si  imbogateste experienta calatoriei.  La targul V for Vintage, decorul este semnat de Virginia Toma, Eclectico Studio si Casara.
Sectiunea „Recomandat de..” este sustinuta de Ana Morodan, binecunoscutul personal style blogger, consultant de imagine&speaker inspirational. Un personaj care ne inspira zi de zi sa avem incredere in noi si sa ne simtim minunat in piele noastra.
 V for Vintage Vacanta la Roma / La Vita e Bella dedica o zona speciala invitatilor acestei editii:
MURMUR
Andra Andreescu
A E R|W E A R
 
 In zona de lounge ne intalnim cu totii sa ne bucuram de bella vita si sa savuram bunatati si delicatese pregatite de Verde Aromat si Chez Maman.
"Which of the cities visited did Your Highness enjoy the most?"         
Reporter        
"Each, in its own way, was unforgettable. It would be difficult to...Rome! By all means, Rome. I will cherish my visit here in memory as long as I live. " Princess Ann ( Audrey Hepburn ).
www.vforvintage.ro
23-24 noiembrie 2013
Sala Dalles
B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18
intrarea 10 RON
dress code: alb/negru/monocrom

1 noiembrie 2013

 
Sophie Handbags for Guban Limited Edition @ Baneasa Shopping City
 
 
 

 
 

 
 
230 Ron
Dimensiuni: 35 x 22 cm