28 martie 2013

 
 
Get ready for a Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair with 
Sophie Handbags
 
 
 
 

Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair revine cu o noua editie de primavara – SOULMATE FRIENDS!

“You and I are more than friends. We are like a small gang, Absolutely Fabulous small gang.”

Duminica, 7 aprilie, intre orele 11:00 – 19:00, la Hotel Ambasador, Bd. Magheru, no. 8-10, esti asteptata de Diana Enciu si Alina Tanasa la o sedinta de shopping absolut fabuloasa.

Gazduit de aceasta data intr-o locatie neconventionala, perfecta pentru o zi de primavara,

Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair te asteapta cu peste 50 de expozanti, colectii de primavara si vara semnate de tineri designeri si tinere talente proaspat descoperite, cu piese vintage autentice si accesorii ultra glam.

Nu uita sa vii impreuna cu prietena ta de suflet sau chiar cu toate prietenele tale, pentru ca aceasta editie este dedicata prieteniei si jumatatii tale cu care impartasesti aceeasi pasiune – SHOPPINGUL.

Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair – SOULMATE FRIENDS edition, este evenimentul de la care nu trebuie sa lipsesti. Si in plus, nimeni nu va pleca de la AB Fab Fair fara un minunat cadou Avon Cosmetics.

JUST COME AND BE FABULOUS!


 

27 martie 2013

Sophie Handbags va invita pe 13-14 aprilie la


V for Vintage

Celebrate TEN

targ de cultura vintage si design romanesc

 editia a 10-a

13 – 14 aprilie 2013, 11:00 – 20:00
Sala Dalles (
B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18)

 

In primavara celui de-al 5-lea an de viata, V for Vintage ajunge la editia cu numarul 10.

Numarul cercurilor din Paradisul lui Dante, intruchipare a perfectiunii, se cere celebrat alaturi de prieteni, intr-o editie de neuitat.

Reunim efervescenta celor zece editii intr-o tema de sarbatoare: V for Vintage Celebrate TEN. Celebram impreuna zece editii de vintage autentic si design romanesc! V for Vintage Celebrate TEN are loc in weekendul 13-14 aprilie 2013 in spatiul generos al Salii Dalles (Bd. Nicolae Balcescu, nr. 18).

 Va intampinam cu acelasi vintage autentic, va facem cunostinta cu cei mai buni designeri romani de haine,  bijuterii si accesorii si va rasfatam cu bunatati culinare si cosmetice bio. Ca in fiecare an, Molecule F va asteapta cu colectiile tinerilor designeri romani iar zona vintage cu mici comori din cufere de demult. In aceasta editie speciala, fiecare dintre expozantii nostri a pregatit o colectie speciala de sarbatoare.

Creatiile unui numar ales de designeri, intr-o selectie unica si atent gandita, asteapta sa fie probate si luate acasa. Peste 100 de expozanti participa la cea mai mare editie de primavara a targului V for Vintage.

Editia de primavara prezinta o sectiune noua: V for Vintage For Men. Interesati de lumea modei insa ignorati de targurile bucurestene, barbatii pot gasi acum la V for Vintage ceea ce cauta: o zona numai pentru ei (in zona de Lounge, la etajul Salii Dalles).

 Intreg etajul  Salii Dalles, alocat zonei de Lounge este miezul petrecerii. Aici intalnesti prieteni vechi si noi, ciocnesti un cocktail sarbatoresc, gusti party treats si iti afisezi tinuta pentru fotografii oficiali ai evenimentului.

Public, expozanti, parteneri si parteneri media sunt invitati alaturi de noi pentru o editie de sarbatoare. Este felul nostru de a va spune: Multumim, fara voi nu am fi reusit!

 

25 martie 2013

20 martie 2013

 
Geanta din piele naturala - Cod 0119
 290 Ron  240 Ron
Dimensiuni: 34 x 27 x 10 cm